¿QUI SOM?

CLÍNICA

Clínica Visionlaser ofereix les solucions més actuals i eficaces per a la visió i la salut ocular. Comptem amb un excel·lent equip de professionals, altament especialitzat, qualificat i en contínua formació. La nostra clínica està compromesa des de fa més de 20 anys amb la investigació i el desenvolupament ocular.

Disposem de la tecnologia més avançada, innovadora i segura. Valors que ens permeten oferir als nostres pacients de forma individualitzada la millor solució a qualsevol problema dels ulls, conservant sempre el tracte personalitzat i proper amb cada un d’ells.

EXPERIÈNCIA

El Dr. Pradas i el Dr Asaad, fundadors de la Clínica Visionlaser, són dos dels cirurgians més experts i capdavanters del nostre país amb més de 25.000 cirurgies d’experiència. Han estat pioners en l’aplicació de tractaments i tècniques quirúrgiques en els últims anys en l’oftalmologia.
Són especialistes de reconegut prestigi gràcies a les seves publicacions, comunicacions en congressos i aportacions en l’oftalmologia en els últims 20 anys.

Oftalmólogo Pradas y Oftalmólogo Asaad

TECNOLOGIA I SOLUCIONS EFICACES

Volem que els nostres pacients se sentin en les millors mans. Per això, comptem amb especialistes que disposen de l’experiència i tecnologia necessària per solucionar els seus problemes oculars amb les màximes garanties.

La Clínica Visionlaser és la nova forma de veure la cirurgia oftalmològica, posant a la teva disposició els millors professionals, altament especialitzats i amb la major experiència en el maneig d’equips d’última tecnologia.

VISIÓ

Ser una CLÍNICA de primera línia que ofereixi consultes i cirurgies oftalmològiques d’excel·lent qualitat que solucionin les necessitats dels nostres pacients proporcionant-los els millors serveis humans i mèdics.

Clínica oftalmológica Sabadell

MISSIÓ

La nostra missió és la de vigilar els seus ulls, tractar-los i cuidar-los mitjançant una atenció permanent. Donant-los sempre els últims i millors serveis oftalmològics per augmentar tant la seva salut visual com qualitat de vida.

Centro oftalmológico sabadell