OCULOPLÀSTIA I ESTÈTICA OCULAR

Què és la oculoplàstia?

La oculoplastia és la part de l’oftalmologia que s’especialitza en el tractament de patologies i alteracions que afecten les estructures perioculars: parpelles, òrbita i vies lacrimals.

Aquesta especialitat inclou una gran varietat de procediments quirúrgics que tracten qualsevol afectació d’aquestes estructures, com poden ser parpelles mal posicionats (entropión i ectropi), quists o tumoracions palpebrals, blefaritis cròniques (inflamació de la parpella), caigudes o pèrdua de l’elasticitat de la pell palpebral.

Què és la blefaroplàstia?

La blefaroplàstia és la reparació quirúrgica de canvis anatòmics i fisiològics d’envelliment que afecten les parpelles. Amb els anys, la pell de les parpelles es fa més fina i perd to i elasticitat. La cirurgia consisteix en l’extirpació de la pell sobrant de les parpelles superiors (blefaroplàstia superior) i / o l’eliminació de les bosses greixos de les parpelles inferiors (blefaroplàstia inferior). Tenint com a finalitat el rejoveniment de la mirada amb un efecte natural i sense cicatrius visibles

La cirurgia es realitza de forma local, mitjançant fines incisions que cicatritzen sense problemes en ser la pell de la parpella una de les zones del nostre cos amb millor capacitat cicatritzant.

oculoplastía y Estética Ocular