Clínica Visionlaser una Clínica Oftalmològica Premium especialitzada en el diagnòstic i tractament de totes les malalties dels ulls i de la visió.

Som un centre especialitzat en Cirurgia i en l’aplicació de les tècniques més modernes, eficaces i avançades que existeixen en l’actualitat.

Tot això, de la mà d’un equip humà i mèdic especialitzat.

HORARI: 09:00 – 21:00

ENFERMETATS

En Clínica Visionlaser oferim uns serveis oftalmològics integrals, utilitzant la tecnologia més avançada, innovadora i segura que existeix en l’actualitat. Tot això, guiat de la mà d’oftalmòlegs experts.

Ens caracteritzem per donar un diagnòstic ràpid i proporcionar el tractament mèdic i / o quirúrgic més eficaç en cada cas.

cataratas

Operació de Cataracta

La cataracta és la 1a causa de ceguesa al món. Aquesta malaltia produeix boira, enlluernaments de les llums, i pot arribar la ceguesa. L’operació consisteix a reemplaçar dit cristal·lí opacificat per una lent intraocular artificial que a més ens corregeixi miopia, hipermetropia, astigmatisme i vista cansada. A la Clínica Visionlaser som líders nacionals en aquesta cirurgia.

vista Cansada

Vista Cansada o Presbícia:

La presbícia o vista cansada es produeix entre els 40 -45 anys quan el cristal·lí es comença a tornar menys flexible, més rígid i els músculs que el controlen es debiliten, això provoca una pèrdua progressiva de la capacitat d’acomodació (veure amb claredat a totes les distàncies i sobretot dificultat en la lectura).
Mitjançant una ràpida i segura intervenció quirúrgica podem tornar a tenir qualitat de vida i independència de l’ús d’ulleres, etc.

Cirugía refractiva

Cirugia Refractiva

Som experts en la correcció de defectes de refracció (miopia, hipermetropia, astigmatisme), mitjançant tècnica làser i / o lent intraocular, en funció de les característiques de l’ull de cada pacient. El Dr Jorge Pradas un dels cirurgians líders al país utilitza les cirurgies i tècniques més innovadors i segures disponibles per corregir tots els defectes refractius.

oftalmología pedriátrica

Pediatria

Clínica Visionlaser disposa de professionals altament especialitzats en oftalmologia i optometria pediàtrica, capaços de diagnosticar i tractar les principals malalties i defectes de visió. Els primers anys de vida són fonamentals per al perfecte desenvolupament de la visió. Per això, un diagnòstic precoç en nens és fonamental per corregir els defectes oculars i aquests puguin ser corregits sense deixar seqüeles que persisteixin durant tota la vida.

retina

Retina

A Clínica Visionlaser utilitzem els tractaments més avançats, mitjançant l’ús de làsers i injeccions de fàrmacs antiangiogènics, que ens donen resultats molt beneficiosos per mantenir i millorar la visió. Disposem de les últimes tecnologies que ens permeten observar i tractar aquestes malalties amb més precisió i seguretat.

oculoplastia

Oculoplàstia Estètica

Cada dia és més important la imatge personal i la mirada és un dels mecanismes més importants amb què transmetem els nostres sentiments.
Clínica Visionlaser està especialitzada en ajudar a tornar-aquesta mirada i per això, oferim tractaments de blefaroplàstia, cirurgia de parpelles, ulleres i bosses d’ulls, així com altres procediments que analitzem i estudiem per a cada cas concret.
Rejoveneix la teva mirada amb les tècniques més avançades

glaucoma

GLAUCOMA

El Glaucoma, “la ceguesa silenciosa”, és una malaltia molt greu que no presenta símptomes i produeix pèrdua de visió de forma gradual. El Dr. Assad és un expert a nivell nacional en la microcirurgia del Glaucoma i empra noves tècniques per a la seva detecció i tractament. Amb exàmens oftalmològics periòdics, la detecció primerenca i el tractament adequat, pot conservar la vista.

En Clínica Visionlaser comptem amb un magnífic equip mèdic, altament especialitzat, qualificat i en contínua formació. Compromesos amb la Investigació i el Desenvolupament, participant contínuament en assajos clínics, així com en nous estudis que incorporin tècniques i productes per complir amb les expectatives d’excel·lència de la clínica i oferir un servei de màxima qualitat als nostres pacients.
El Dr. Pradas i el Dr. Asaad són 2 dels cirurgians més experts i innovadors del país, amb més de 25.000 cirurgies realitzades, posant al servei dels seus pacients una pràctica mèdica i quirúrgica de màxima eficàcia i seguretat

oftalmólogo pradas

Dr. Jorge Pradas Chacón
Oftalmòleg
Director Mèdic

oftalmólogo asaad

Dr. M. Asaad
Oftalmòleg<
Director Quirúrgic

MÚTUES:

 A Clinica Visionlaser col·laborem amb totes les mútues.

mutuas clinica visionlaser

DISPOSEM DELS EQUIPS TECNOLÒGICS MÉS AVANÇATS

WaveLight® EX500
Làser excímer‡

Avui en dia, el làser excímer de 500 Hz WaveLight® EX500 ‡ és el làser excímer més ràpid del món, i suposa un avanç de la provada tecnologia de Làser excímer allegretto WAVE ®.

tecnología avanzada clínica visiolaser
tecnología avanzada clínica visionlaser